O podjetju

Dobrodošli v Volinu – vaši spletni trgovini s sodobnimi svetilkami in ostalo opremo za razsvetljavo. Tukaj boste našli vse, kar je povezano s svetlobo in svetili. Gradite na novo, prenavljate ali si preprosto želite sprememb? Potem ste na prvem mestu. Dobra svetloba bo dvignila kakovost vašega življenja – s pravimi svetili boste izboljšali počutje v svojem domu, zahvaljujoč sodobnim svetilkam, ki varčujejo z energijo in s tem tudi stroškiPredvsem pa razsvetljava ustvari vzdušje –za dobro počutje, sprostitev in delo. Dobro izbrana svetilka ali svetilo postavi vaš življenjski prostor v žarišče, zaščiti vaše oči pred prehitro utrujenostjo in poveča udobje. Z novo razsvetljavo iz sveta svetil lahko zdaj oblikujete svoj življenjski prostor glede na počutje, z obilico idej in pri tem še prihranite na energiji.

Več kot 20 000 čudovitih svetilk in drugih izdelkov za razsvetljavo na spletu

Več kot 20 000 svetil, okoli 20 visoko motiviranih in usposobljenih delavcev, 3 000 kvadratnih metrov pisarniških in skladiščnih prostorov, deset let izkušenj v prodaji svetilk in svetil –te številke govorijo o uspešnosti trgovine s svetili Volino, vodilnega trgovca na drobno v Evropi na področju svetil in svetilk.

Zadovoljstvo kupcev kot najvišje načelo

Svojim strankam želimo ponuditi pestro, aktualno in edinstveno paleto izdelkov s ciljem, da Volino ostane stoodstotno osredotočen na kupce. Edinstvena ni le naša paleta izdelkov, ampak tudi naša storitev. Volino zaposluje ekipo usposobljenih strokovnjakov, ki strankam nudijo strokovne nasvete tudi po telefonuin jim svetujejo v vseh zadevah, povezanih z razsvetljavo, od izbire pravih žarnic do popolne zasnove razsvetljave za nov dom –za strokovnjake iz Volina to ni nikakršna težava!

S svojo najbolj obiskano spletno trgovino s svetili je Volino eno od vodilnih podjetji na trgu, ki postavlja mejnike v tej industriji. Podjetje ima spletne strani tudi v Evropi, npr. volino.si, volino-svetila.si, volino.hr itn.

Skoraj 50 000 zadovoljnih kupcev potrjuje, da je Volino prva izbira pri svetilih. To zaupanje je zares posebno priznanje v svetu svetilk. Že vrsto let ima Volino odlično in dobro usposobljeno službo za odnose s strankami,ki jo nenehno nadgrajuje.

Volino pa ni le prva izbira strank, ampak tudi zaposlenih. Podjetje se dobro zaveda, da je za uspešno zgodbo potrebnih več dejavnikov.

Ti zajemajo kakovostne izdelke, napredne sisteme upravljanja, optimalne strategije in ciljno usmerjene procese ter izvrstno opremljenost podjetja. Največji dejavnik za uspeh pa je osebje. Ti izjemni ljudje so pripeljali Volino do položaja, v katerem je danes.

Zato se lahko novi uslužbenci veselijo dela v odlični ekipi, ki še naprej dviga uspešnost Volina. Prvine ploske organizacijske strukture določajo dnevno sodelovanje. Posamezni uslužbenci imajo precej prostora za manevriranje in priložnosti za osebni razvoj.

 Podjetje je še posebej ponosno na svoje zaposlene, tako kot so zaposleni ponosni na svoje podjetje.

Volino